Misschien was het nèt boven je budget of misschien rende je meteen naar je lokale gamestore om hem te reserveren: de Batmobile Edition. Met een adviesprijs van €199,99 was je zeker van een unieke extra bij je game, althans dat werd gedacht. Verscheidene retailers in Amerika en de UK laten weten bericht te hebben gehad van Warner dat de kwaliteit van de Batmobile niet voldeed aan hun hoge eisen en koos er daarom voor deze editie volledig te schrappen.

“Regrettably, due to unforeseen circumstances that greatly compromised the quality of the Batmobile, included within the Batman Arkham Knight Batmobile Edition, Warner Bros has decided not to release this product,”

Als je snel bent, zul je ergens nog wel een Limited Edition kunnen bestellen om de plek in te nemen van de Batmobile Edition, bijvoorbeeld Media Markt of Bol.com.

Er is officieel nog niets bevestigd door Nederlandse retailers, maar wij verwachten dat dit niet lang kan duren als dit inderdaad een zet vanuit Warner Bros zelf is. Wij updaten dit bericht zodra wij meer te horen krijgen.

UPDATE: Vandaag hebben Game Mania en Bol.com aangegeven dat de versie inderdaad niet meer uitgebracht zal worden. Over een compensatie werd nog niet gecommuniceerd. Hopelijk horen we hier in de loop van de dag meer over.

Wat vind jij van deze move van Warner Bros, beter laat dan nooit of vind je dit echt niet kunnen?