Evolve staat er om bekend ‘verrijkt’ te worden met enorm veel DLC waarvan het prijskaartje wat aan de hoge kant ligt. Mensen kunnen om dit bedrag iets te verlagen een Season Pass kopen en daarmee hoef je nooit meer om te kijken naar prijzen, want alles zit daarbij inbegrepen. Althans, dit leek een goede oplossing tot er een nieuwe Season Pass opdook.

2K liet ons weten dat het begin dit jaar uitgekomen Evolve een nieuwe Season Pass zal ontvangen, en dat het oorspronkelijke seizoen nu in tweeën werd gesplitst. Het tweede seizoen loopt van 23 juni tot 16 maart, 2016. Het is bijna te vreemd om waar te zijn, vooral na het nieuws dat er zo’n drie maanden geleden – wereldwijd – minder dan 1000 spelers de game online speelden op de PC. Het is op z’n minst bizar te noemen dat 2K, in plaats van gratis DLC aan te bieden om de game interessanter te maken, juist nog meer betaalde DLC op de agenda zet.

De eerste DLC, welke op 23 juni zal gaan uitkomen, bevat het personage Lennox. Zij zal als eerste een melee aanval hebben met haar mecha Plasma Lance. Als je de tweede Season Pass aanschaft, zul je aanvullend op alle DLC ook nog 5 skins voor de nieuwe personages ontvangen.