http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5583f4172cc08.jpg

Het originele fundinggoal van Shenmue 3 lag op een schamele 2 miljoen dollar, dit werd binnen 10 uur bereikt en dus was het zeker dat de game doorging. Nu dit zeker is zal Sony ook bijspringen om de financiering rond te krijgen, zo meldde Sony zelf. De reden van de Kickstarter was dan ook puur om aandeelhouders van Sony te laten zien dat er belangstelling is voor de game. Het feit dat de zaal plat ging tijdens de E3 toen de aankondiging van Shenmue 3 plaatsvond en dat de Kickstarter binnen 10 uur al op 2 miljoen, is natuurlijk reden genoeg voor Sony om te helpen met de ontwikkeling.

“So we set a goal for $2 million dollars and if the fans come in and back it, then absolutely we are going to make this a reality,” he added. “Sony and PlayStation are definitely a partner in this game.

Het blijft alleen niet bij 2 miljoen dollar voor het Kickstarter-project, de teller staat immers momenteel op 3.3 miljoen dollar en zal ongetwijfeld ook snel de 3.5 gaan bereiken. Ook is er een nieuwe ‘package’ toegevoegd van $3,000 die je recht geeft op een replica van de leren jas van Ryo.

Verder staan onderstaande goals nog open om de game nog grootser te kunnen maken. Alle goals zullen behaald zijn als er in totaal 5 miljoen dollar geïnvesteerd is.

Steun het project hier.

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5583f6c98074c.jpg