De monden vielen wereldwijd open toen Naughty Dog wederom een gameplay video toonde van Uncharted 4: A Thief’s End, het vermoedelijk laatste deel met Nathan Drake in de hoofdrol. Zoals we gewend zijn van de ontwikkelaar was het weer één groot avontuur en spektakel, waar we maar al te graag zelf mee aan de slag willen gaan.

Een hele oplettende Twitter gebruiker genaamd UndiscoveredAdv, een grappige naam als je het vergelijkt met dit nieuwsbericht, heeft wel héél erg goed opgelet. Hij heeft namelijk een easter-egg gevonden in de gameplay video.

Wanneer Drake en Sully in de jeep springen ontstaat er een wilde achtervolging met explosies, gillende mensen en knallende geweren. De jeep bevat in al dit geweld ook een aanwijzing naar een bekend personage.

De nummerplaat van de jeep leest met een beetje verbeelding Elena Fisher. Kennelijk maakt de geestige blondine dus ook weer haar opwachting in Uncharted 4: A Thief’s End. We konden ons sowieso al moeilijk voorstellen dat bij het laatste avontuur zij niet even of voor een langer gedeelte te zien zou zijn. We zijn benieuwd welke oude bekenden nog meer op het pad van Drake voorbij komen.