23 juni kunnen we los, dan komt namelijk Batman: Arkham Knight uit. Met exclusieve content voor de PS4, fantastische graphics en veel actie wordt dit weer een game om van te kunnen smullen. De launch trailer is prachtig in elkaar gezet en hierboven te bekijken, bereid je voor op veel actie en toffe beelden die de laatste dag wachten extra zwaar zullen gaan maken.

Om deze dag extra speciaal te maken, heeft Warner Bros. in samenwerking met Game Mania enkele winkels omgetoverd tot DC winkels met extra merchandise en cosplayers. In Arnhem Jansplaats tref je Scarecrow aan, in Eindhoven zul je tijdens jouw aankopen worden vergezelt door Harley Quinn en Catwoman en in Nijmegen zal niemand minder dan Deathstroke aanwezig zijn. Als je met één van deze cosplayers op de foto gaat en/of verkleed je game komt ophalen, zul je een gratis Batman: Arkham Knight T-shirt ontvangen. Op=op!

Tevens nodigt de crew van Game Mania in Eindhoven alle geïnteresseerden in de omgeving uit om gezellig langs te komen in hun favoriete DC cosplay. PSX-Sense zal hier ook aanwezig zijn voor een fotoreportage welke je later deze week zal terug kunnen vinden. Onze lieftallige Kim zal voor jullie klaarstaan voor de verkoop van games en merchandise. Voor meer info, zie de event-pagina.