http://www.psx-sense.nl/images/file/img_55892affb7c38.jpg

Zoals eerder aangekondigd is vandaag PlanetSide 2 in de PlayStation Store verschenen. De PlayStation Store update is wel pas morgen, maar voor PlanetSide 2 ligt de rode loper dus al uit, waarmee je dus een dagje eerder online kan. PlanetSide 2 is een free-to-play game die we ook kennen op de PC, maar als je de ‘downloadbare content’ bekijkt, dan is het wel even schrikken.

Een jaarabonnement op PlanetSide 2 kost een flinke 100 euro en daarvoor krijg je 50% meer XP, passieve certificatie en 500 Battle Cash per maand meer. Wil je Battle Cash los kopen? Dat kan ook, het duurste pakket is 79 euro voor 10.000 Battle Cash.

Uiteraard ben je niet verplicht al deze add-ons te kopen, maar wanneer je serieus met de game aan de slag gaat zul je merken dat die ene zet in de rug van flink wat Battle Cash aantrekkelijker is dan langdurig grinden. Wat dan ook precies het verdien-model van de game is.

Al met al is het toch een erg leuke game die je zeker even moet checken en als je het gewoon casual voor de fun speelt, dan hoeft het je helemaal niets te kosten. Het is aan jou.

Downloadbare content

Schermafbeelding 2015-06-23 om 11.42.25

Je kunt de game hier downloaden.