http://www.psx-sense.nl/images/file/img_54d917a832ca2.jpg

Het PlayStaton Network zal gedurende dinsdagochtend 30 juni tijdelijk minder bereikbaar zijn dan normaal, er is dan namelijk gepland onderhoud. Het onderhoud zal beginnen om 06.30 uur en duren tot 08.00 uur, dezelfde ochtend in de Benelux.

Opvallend is dat de Nederlandse pagina van het PlayStation Network status ook ‘PlayStation Video’ noemt, aangezien dat hier helemaal niet beschikbaar is. Het kan zijn dat men dit gewoon rechtstreeks vertaalt heeft, of dat men hier ook een Video-store gaat lanceren.

Tijdens het onderhoud is accountbeheer en PlayStation Video niet bereikbaar volgens de pagina, evenals dat aankopen in de PlayStation Store niet mogelijk zijn. Het onderhoud vindt gelukkig vroeg in de ochtend plaats, dus veel hinder zul je niet ondervinden.

Er zullen een gepland onderhoud en verbeteringen plaatsvinden voor het PlayStation™Network gedurende ongeveer 1.5 uur op dinsdag 30 juni 06:30 CEST tot dinsdag 30 juni 08:00 CEST. Iedereen die al een PlayStation™Network account heeft, kan zich nog steeds aanmelden bij hun PlayStation™Network profiel, games spelen en gebruik maken van de meeste applicaties tijdens het onderhoud.

Tijdens het onderhoud zijn accountbeheer en PlayStation™Video niet beschikbaar. Het zal ook niet mogelijk zijn om een aankoop te maken bij PlayStation®Store tijdens het onderhoud. Onze verontschuldigingen voor het ongemak.

We willen graag aanbevelen om uw PS4™ console te activeren als uw primaire console voordat het onderhoud van start gaat. Dit moet u slechts eenmalig doen en blijft van kracht voor alle toekomstige onderhoudsmomenten: Hoe kan u uw PS4 als primaire console instellen.

We streven ernaar om ervoor te zorgen dat PlayStation™Network diensten te allen tijde beschikbaar zijn, maar sporadisch moeten we het PlayStation™Network offline halen om essentieel onderhoud uit te voeren en verbetering in te voeren. We werken hard om de duur van deze onderhoudsmomenten te beperken.