Gisteren kwam na een hoop tegenslagen rondom de Collector’s en Limited Edition, gewoon zoals gepland, de game Batman: Arkham Knight uit. In samenwerking met Warner Bros. en Mad Croc Nederland, wilde Game Mania er toch een memorabele dag van maken in combinatie met prijsvragen, goodies, giveaways en leuke cosplayers waarmee klanten op de foto mochten. Het feit dat het druilerig weer was, mocht de pret niet drukken. Het sierde deze dag zelfs, enerzijds, want in Batman: Arkham Knight zal het ook constant regenen – alsof ze de dag erop hadden uitgekozen!

PSX-Sense was aanwezig bij de Game Mania in Eindhoven in Winkelcentrum Woensel, waar verkleedde klanten gratis een t-shirt en poster ontvingen. Ook werden er leuke polaroid foto’s gemaakt van mensen die in hun beste DC outfit naar de winkel kwamen. Deze deden automatisch mee met een wedstrijd, waarbij de origineelste of leukste cosplay/kleding werd beloond met een extra prijs: een goodiepakket met figurines, badeendjes en meer in de stijl van Batman! De deelnemers kregen na afloop van de wedstrijd deze polaroidfoto mee als aandenken.

Natuurlijk was er volop sfeer aanwezig, omdat de soundtrack van de nieuwe game door de speakers blies en ook de cosplayers voegden hier veel aan toe met veel positieve reacties en nog leukere foto’s al gevolg. Er zijn deze dag honderden foto’s genomen, maar we hebben een iets kleinere selectie van foto’s gemaakt waardoor onze lezers die er niet bij konden zijn, toch een beetje de sfeer konden proeven. De leukste foto’s kun je hieronder bekijken! Als je een video wilt bekijken van deze dag, check dan eventjes bij onze concullega’s van Nieuwerwets.tv!

Deze dag werd mede succesvol gemaakt door:
Warner Bros, Game Mania Nederland, Mad Croc Nederland,
PSX-Sense, Nieuwerwets.tv
Joker’s Fun House en Cosplay Rochelle.