F1 2010 komt in september

Vorig jaar kreeg F1 2010 al een release op de PSP en de Wii, maar tot dusver was het nog stil rondom de versie voor de PlayStation 3. Daar is vanochtend verandering in gekomen, want heeft Codemasters bekend gemaakt dat de nieuwe Formule One game in september zal verschijnen op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

De game zal draaien op hun EGO engine die eerder werd gebruik in GRID en DiRT. De engine is zo aangepast op de aerodynamica van de formule one race monsters dat het de meest realistische F1 ervaring moet geven. De game zal zoals gewoonlijk ook een schademodel bevatten en een uitgebreid weersysteem. Ook zal Codemasters zowel online en offline groots uitpakken, maar daar komt later meer informatie over.

8 reacties

 1. Anoniem -   
  Janjanssenendekinderen's avatar

  FUCKINGVET!

 2.    13 XP
  Beuk's avatar

  Kijk dat zijn nog eens berichten…. Als GT5 niet komt dit jaar(en de kans is best groot, ze stellen het toch steeds uit) dan maar knallen met deze game.

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Dan is het seizoen al bijna op z’n einde en heb je de oude coureurs.
  Maar vet zal de game wel worden denk

 4.    17 XP
  Siets89's avatar

  hier heb ik zin aan!
  Alleen pas in september is kut. ze hadden beloofd dat de game rond de start van het nieuwe seizoen zal komen en ze hebben er bijna 2 jaar aan kunnen werken, dat is een schande. mss word die later nog wel vervroegt naar augustus ofzo.

 5.    421 XP
  Rhox's avatar

  Topper!

 6.    1140 XP
  PussyHunter's avatar

  VET VET VET !!!!

 7. Anoniem -   
  adin's avatar

  ben beniewd wie ider in winkels licht gt5 of dit 😛

 8.    673 XP
  MightyMostert's avatar

  Cool de engine van Grid gaat weer gebruikt worden.
  Dan gaat het echt wel een dikke game worden.