Mafia II goed voor 15 uur

De gamewebsite Joystiq had een interview met producer Denby Grace van Mafia II, hierin heeft Grace bekend gemaakt dat de game goed is voor zo’n 15 uur gameplay. Ook wilde hij het duidelijk hebben dat ze niet zuinig aan hebben gedaan met het script wat uit zo’n 600 pagina’s bestaat, 160.000 woorden van zo’n 300 verschillende personages.

Zo’n 20 mensen mogen per week Mafia II spelen om de game te testen. Zo is de framerate onder andere de grootte boosdoener van het uitstel, maar ook willen ze weten hoe moeilijk de game is. Zo waren diverse missies in Mafia soms onmogelijk en dit wil de ontwikkelaar niet nog eens hebben.

Mafia II is al diverse keren uitgesteld en staat nu gepland voor een release in het laatste kwartaal van 2010 voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

8 reacties

 1.    46 XP
  p4u08910's avatar

  Mafia was toch zo moeilijk niet? Ik heb het meermaals uitgespeeld zonder noemenswaardige problemen.

 2.    33 XP
  BrenCis's avatar

  15 uur, got to be kiddin’ me.
  Weet nie hoe snel k klaar was met deel 1.
  Maar owke, zie wel hoe t uitpakt.

 3. Anoniem -   
  George's avatar

  Damn nog zo lang wachten ๐Ÿ™ I want this game , and I want it NOW !!! ๐Ÿ˜›

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  laat deze game maar komen ๐Ÿ˜€

 5.    95 XP
  kaas's avatar

  Eigenlijk de enige game dit jaar waar ik echt naar uit zie. Jammer dat het dan al bijna volgend jaar is.

 6.    228 XP
  Obvious's avatar

  @kaas: Jou naam zegt genoeg.

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  15 uur is lang zat ๐Ÿ˜€ Darksiders was 12 en daar was ik ook al best lang mee bezig omdat ik alles wil ontdekken, elke kamer elke straat. Dus perfect dit ๐Ÿ˜€

 8. Anoniem -   
  steven's avatar

  Het blijft zeer jammer dat deze game geen co-op (splitscreen) en multiplayer mogelijkheid heeft.Deze game zou zich perfect lenen voor een multiplayer waarin je jezelf kan opwerken in het circuit door missies in team verband te spelen. Helaas zal dat technisch wel heel moeilijk zijn om te laten functioneren. Misschien over vijf jaar.