We hebben net de E3 achter de rug en zoals jullie inmiddels wellicht al weten, zijn daar behoorlijk wat interessante aankondigingen gedaan. Wij kijken dan natuurlijk vooral naar wat we in de komende tijd op de verschillende PlayStation platformen kunnen verwachten. Wat dat betreft hebben we voor de komende periode niet echt reden tot klagen, toch? Het is daarbij (zo vinden we zelf ook) verleidelijk om naar een titel als Uncharted 4: A Thief’s End te kijken, al zullen we nog even moeten wachten voor we met deze game aan de slag kunnen.

We hebben daarom besloten om het in deze Jouw mening te beperken tot alleen de games die dit najaar zullen gaan verschijnen en we zijn daarbij benieuwd naar welke games jij nu het meeste uitkijkt. Het is dan ook leuk om alvast een eigen verlanglijstje op te stellen en je favoriete games op papier te zetten. Misschien heb je dat dus al wel gedaan en dan willen wij graag van je weten welke titels je genoteerd hebt en waarom.

Het kan ook zijn dat je dit nog niet gedaan hebt, omdat je misschien nog twijfelt tussen bepaalde games en dat je je definitieve keuze pas wil maken nadat de Gamescom voorbij is. Dan worden er wellicht nog meer beelden getoond en wordt er nog meer informatie bekendgemaakt over bepaalde games, dus we kunnen ons voorstellen dat je dit moment eerst wil afwachten.

Teveel games willen hebben, maar daar niet genoeg geld voor hebben, kan ook zo’n reden zijn dat je je keuze nog niet gemaakt hebt. Er zal de komende periode tenslotte weer genoeg moois uitkomen en omdat het geld niet bij ons allemaal op de rug groeit, kan het ook hierdoor zijn dat je nog steeds twijfelt tussen bepaalde games.

Mocht er in het aanbod van games die het komende najaar verschijnen nu helemaal niks leuks voor je tussen zitten, dan vernemen we dat ook weer graag van je. Daarbij zijn we dan ook benieuwd waarom jij deze mening hebt en we horen dan graag je argumenten voor een mooie discussie.

Drop dus vooral je eigen verlanglijstje met games voor dit najaar hieronder en schrijf er ook vooral bij waarom je voor bepaalde games hebt gekozen. Zoals altijd vragen we jullie vriendelijk om het in de reacties netjes te houden en elkaar vooral te blijven respecteren!