http://playsense.nl/images/file/img_55965fb7f3bc4.jpg

Er zijn zich vast nog een hoop mensen die zich Digimon kunnen herinneren. Het was vroeger een beetje de tegenhanger van Pokémon en werd uitgezonden op Fox Kids en later Jetix. Deze zenders bestaan helaas niet meer en de huidige generatie kids missen dan ook een hoop, maar gelukkig zijn vele oude bekende series nog terug te kijken op Netflix en via andere kanalen.

Digimon is hier dus al langere tijd niet meer op TV. Sterker nog, sinds 2003 zijn er geen nieuwe afleveringen meer van gemaakt. Pokémon daarentegen ontvangt nog altijd nieuwe afleveringen, die serie zit momenteel al in seizoen 18.

Toch is het niet stil rondom Digimon, want er is dit jaar een game van verschenen, namelijk Digimon Story: Cyber Sleuth. Deze game kwam alleen in Japan uit voor de PS3 en PS Vita, maar krijgt nu ook een Westerse release in 2016, zo meldt Bandai Namco. Er zal voor de PS Vita enkel een digitale versie uitkomen en voor de PS4 kun je straks ook een fysiek exemplaar oppikken.

Om je geheugen op te frissen of om je misschien zelfs kennis te laten maken met de game en Digimon, hebben we hieronder de trailer voor je.