Het is weer zondag en dus is het weer tijd voor een nieuwe “Jouw Mening”. Met de vakantieperiode die is aangebroken willen het hier eens hebben over het onderwerp ‘gamen tijdens je vakantie’. Misschien geniet je wel van de zon, de zee of van het strand, maar dan nog kan je altijd je PS Vita, iPhone, Gameboy of een ander apparaat tevoorschijn halen om er gewoon een lekker potje op te gamen!

Bovendien beleeft iedereen zijn of haar vakantie op een andere manier. De één die gaat lekker op een lange trip naar het buitenland waar iemand anders ervoor kiest om zijn vakantie gewoon binnen Nederland te houden. Daarnaast zijn er ook mensen die weleens een dagje weggaan, maar die tijdens hun vakantie ‘gewoon’ thuisblijven. Het hebben van vakantie is dus al iets dat je heel breed kan nemen. Wij willen daarbij graag weten of jullie tijdens je vakantie ook fanatiek door blijven gamen én welke games jullie dan spelen.

Neem je je PlayStation 4 of welke andere console dan ook mee terwijl je met een aantal vrienden naar een vakantiepark gaat om daar lekker FIFA tegen elkaar te kunnen spelen? Of neem je je PS Vita mee in je handbagage of in de koffer, zodat je ergens in een ver oord nog steeds kunt blijven gamen, terwijl je bijvoorbeeld op je strandbed ligt of in je hotelkamer zit? Je PS Vita of je iPhone zijn trouwens (daar kunnen wij over meepraten) uitstekende apparaten om ook even tevoorschijn te halen terwijl je bijvoorbeeld ergens op een vliegveld aan het wachten bent.

Als je voornamelijk thuis je vakantie viert, heb je het gemakkelijker en kan je natuurlijk terugvallen op je console (als je die hebt staan tenminste), al moeten we daarbij zeggen dat het niet meteen een pretje is om momenteel binnen te zitten en te gamen. Dat komt met name door de deken van hitte die nu over Nederland ligt. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat je gewoon die-hard door blijft gaan en desnoods een ventilator naast – of bij – je TV zet.

Speel je helemaal geen games omdat je met dit lekkere weer alleen maar buiten bent of omdat je daar tijdens het reizen gewoon geen zin in hebt? Dan mag je het hier beneden natuurlijk ook laten weten! Zoals je wel merkt, hebben we gezien de hoge temperaturen voor een luchtig onderwerp gekozen waar ook weer behoorlijk wat over te zeggen valt. Drop vooral je eigen reactie onder dit artikel en laat ons weten welke games jij eventueel speelt tijdens je vakantie!

Tot slot willen we zoals altijd nog je aandacht vragen voor de huisregels. Hou het netjes en blijf elkaar respecteren!