ReplaceDirect – De E3 partner van PSX-Sense – Een E3 is een beurs waar het er hectisch aan toe kan gaan en waarbij er snel geschakeld kan en moet worden. Belangrijk is een goede planning, een goed team en natuurlijk goed materiaal. Dat laatste is misschien wel het belangrijkste om jullie aan het thuisfront mee te kunnen laten genieten. PSX-Sense doet dat jaarlijks op verschillende manieren. Natuurlijk zijn er de foto’s, previews, maar ook werken we met video’s. Goed materiaal is zeker in dat opzicht van belang en dat is waar ReplaceDirect ons in ondersteunde.

Filmen met het beste materiaal

Het zal niet iedereen direct opgevallen zijn, maar sinds kort werken we met nieuwe camera apparatuur om onze avonturen op film vast te leggen. Natuurlijk is het dan wel zo handig dat er voldoende capaciteit aanwezig is om het ook daadwerkelijk allemaal op te kunnen nemen. Dankzij onze vrienden van ReplaceDirect zijn we hiertoe in staat gesteld, dankzij de levering van flink wat batterijen en logischerwijs ook oplaadkits.

Met voldoende stroomcapaciteit trokken we er op uit om de vele video items te schieten die je allemaal gedurende de E3 week hebt kunnen bekijken. Met batterijen die een uur meegaan is het voor ons dus van belang om meerdere tot onze beschikking te hebben en onze partner stak hiervoor ons een helpende hand toe. Het is natuurlijk voornamelijk achter de schermen van belang, maar even aanstippen dat een deel van onze E3 coverage niet zonder ReplaceDirect mogelijk was kan geen kwaad.

ReplaceDirect als webshop voor vervanging van…

Onbekend met ReplaceDirect? Deze webshop heeft zich gespecialiseerd in het bieden van oplossingen ter vervanging van. Is je laptopbatterij niet helemaal meer zoals ie ooit was of zoek je een extra accu voor je mobiele telefoon? Het kan allemaal vervangen worden door het degelijke materiaal dat ReplaceDirect biedt. Dit varieert van originele onderdelen tot imitatie onderdelen en dat tegen gunstige prijzen en uiteraard wordt dit alles snel geleverd.

ReplaceDirect heeft door de jaren heen een status opgebouwd als betrouwbare leverancier van diverse elektronische apparaten evenals accessoires en voor praktisch alles kan je in hun webshop terecht. Ook als het om huis, tuin en keuken gebruik gaat. Denk aan tablets, printermateriaal, lampen, kabels en meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of ReplaceDirect levert het op korte termijn. Uiteraard tegen goede voorwaarden en prijzen.

ReplaceDirect en consoles

Wat ook handig om te weten is, is dat zij tevens onderdelen voor consoles kunnen leveren. Is je DualShock 3 telkens snel leeg? Voor iets meer dan een tientje schaf je een nieuwe accu aan, welke je overigens wel zelf moet vervangen. Daar blijft het niet bij, want ook de complete discdrive van de console kan vervangen worden met een nieuwe setup, om daarmee je apparatuur nieuw leven in te blazen. Het is slechts een niche, maar mocht je met gebrekkig of kapot materiaal te maken krijgen, dan is het het overwegen waard om tegen een relatief voordelig tarief vervangende producten aan te schaffen.

ReplaceDirect is een partner van PSX-Sense en onze samenwerking is ons tijdens de E3 goed bevallen, want dankzij hun hebben we alles kunnen produceren dat jij gedurende de E3 week hebt kunnen bekijken. Neem zeker even een kijkje in hun webshop als je op zoek bent naar vervangende onderdelen. Goede voorwaarden, betrouwbare partner, snelle levering en een gunstig tarief. Dé eigenschappen van ReplaceDirect.