Nieuwe DLC voor Arkham Knight krijgt een toffe trailer

Batman: Arkham Knight is nu enkele weken verkrijgbaar en de eerste grote DLC is al onderweg, zoals we jullie recent al hebben verteld. Er is nu ook een trailer verschenen van deze ‘Matter of Family’ uitbreiding waarin we Batgirl in actie kunnen zien.

The Joker heeft commissaris Gordon gevangen genomen en het is aan Batgirl en Robin om Gordon te redden. Hierbij stuiten zij op hordes vijanden om te voorkomen dat de commissaris ten prooi valt voor de duistere plannetjes van The Joker. Gelukkig is onze vrouwelijke held getraind door The Dark Knight zelf, dus aan jou om de strijd aan te gaan met de bendes van Gotham.

Deze Batgirl: The Matter of Family DLC is vanaf 14 juli te downloaden voor spelers met de Season Pass, een week later verschijnt deze content ook voor de overige gamers.

Boxshot Batman: Arkham Knight

Batman: Arkham Knight

Releasedatum:
23-06-2015
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Warner Bros.
Ontwikkelaar:

5 reacties

 1.    321 XP
  The_darknessking's avatar

  Ziet er echt super uit. Hoop alleen niet dat deze DLC net zo kort is als die van Harley Quin en Red Hood. Die waren echt schandalig kort.

 2.    8500 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @The_darknessking: And harly speelde juist so cool.

 3. Anoniem -   
  78.23.81..xxx's avatar

  Als deze DLC het waard is qua tijd denk ik wel dat ik eens ga overwegen om de Season Pass te kopen

 4.    321 XP
  The_darknessking's avatar

  @Flaming_Kaiser: Ja idd, net als Red Hood had ze eigen skills. Het personage en het verhaallijntje waren ook gewoon goed uitgewerkt. Daarom verbaasde ik me dat ik binnen 15 minuten de DLC al uit had gespeeld, er had nog z贸贸贸 veel meer ingezeten. Gemiste kans…

 5.    8500 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @The_darknessking: Misschien een spinoff met haar in de hoofdrol liever dat dan Superman zoals de geruchten gaan. Ik vind Superman gewoon de saaiste superheld zoveel beters te vinden. Is wel persoonlijk natuurlijk. 馃檨

Stemacteur Kevin Conroy (Batman) zegt dat er geen nieuwe Arkham-games meer komen
Rocksteady Studios werkt hard aan volgende game, geen PS4 Pro patch voor Batman: Arkham Knight
Batman: Arkham Knight is de ‘Deal van de Week’
Batman: Arkham Knight – Game of the Year Edition duikt op bij retailer