Het is bekend dat er voor Call of Duty: Black Ops III een multiplayer beta gehouden zal gaan worden en dat PlayStation gebruikers daarbij voorrang zullen krijgen ten opzichte van Xbox One en PC spelers. Dit komt immers door de exclusiviteitsdeal die Sony heeft gesloten met Activision, die in gaat met dit nieuwe deel.

Het was ook al bekend dat deze multiplayer beta voor eigenaren met een PS4 op 19 augustus van start zou gaan, alleen wisten we tot nu toe nog niet hoelang deze beta precies zou gaan duren. Dankzij bezoekers van de San Diego Comic-Con hebben we hier nu meer informatie over gekregen.

Aanwezigen konden daar namelijk deelnemen aan de Black Ops III Zombie Escape Room challenge en na afloop kregen ze een goodiebag mee waar zoal een voucher voor dertig dagen gratis PS Plus in zat.

Op de voucher is duidelijk af te lezen dat de Call of Duty: Black Ops III multiplayer beta op 19 augustus van start gaat en vervolgens tot 23 augustus exclusief is.

Dankzij berichten op Twitter leren we dat deze multiplayer beta in totaal dertien dagen zal duren, tot 31 augustus. Zowel Activision, Sony als ontwikkelaar Treyarch hebben hier echter nog niks officieels over losgelaten, dus hou voor de zekerheid nog wel even een kleine slag om de arm.

Zodra men hierover met een officiële bevestiging naar buiten komt, komen we er hier natuurlijk bij je op terug.