Inmiddels is The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited ook verschenen voor de PlayStation 4. In onze review heb je kunnen lezen dat deze versie ondanks enkele gebreken toch ook zeker haar mannetje kan staan.

Ondanks dat wij console gamers dus pas sinds kort aan de slag kunnen met de game, is de eerste uitbreiding niet ver meer bij ons vandaan. Bethesda brengt namelijk op 15 september de ‘Imperial City’ uitbreiding uit en hiervan is nu een trailer verschenen. Meer over de uitbreiding hieronder in de korte omschrijving.

“Imperial City, het hart van Cyrodiilic Empire, werd door de Daedric Prince Molag Bal overgenomen waardoor de drie allianties het niet alleen tegen de Daedric-legioenen moeten opnemen maar ook tegen elkaar. Imperial City voegt enkele uren gameplay toe en introduceert onder meer enkele nieuwe omgevingen, quests, vijanden en exclusieve items voor elk type avonturier.”

Deze DLC zal onder andere weer nieuwe missies, vijanden en verschillende items met zich meebrengen. Als fan heb je dus alvast iets om naar uit te kijken, maar voor nu zul je het dus met de trailer hierboven moeten doen.