Yakuza 5 aangekondigd op launch party van deel 4

Vanaf deze week kunnen wij volop aan de slag met Kazuma Kiryu in Yakiza 3. Het alweer derde deel is allang uit in Japan, maar nu voor het eerst in Europa. Dit terwijl deze week Yakuza 4 verkrijgbaar is in Japan, waar gisteren de launch party van is geweest.

Het opmerkelijkste op deze launch party is eigenlijk wel de aankondiging van Yakuza 5, aldus gamemagazine Famitsu wat vertaald is door Andriasang. SEGA gaat namelijk verder met de franchise en daarom laten ze alvast weten dat deze nog niet afgelopen is. Voor wanneer de game staat gepland is nog niet bekend. Bekijk hieronder drie stuks artwork van Yakuza 5.

[nggallery id=260]

3 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Zozo die rusten ook niet.

 2.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  haha krijgen we nu weer dat ge ouwehoer met Sega dat ze ALS het al wordt uitgebracht in europa, ze de fans van de franchise helemaal gek maken met een ‘geknipte’ versie van Y4 en/of Y5?

  (voor wie het niet weet: Sega heeft een behoorlijk stuk content uit Yakuza 3 gehaald omdat het de gemiddelde westerse speler niet zou aanspreken of dat wij ‘domme’westerse mensen het toch niet begrijpen). De fans zijn woest! Want de gemiddelde hardcore yakuza fan wil dat spel juist om zich te kunnen laven aan de japanse cultuur….

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Blijft toch vreemd dan deel 3 pas hier is en deel 4 alweer in Japan 😛