PS3-versie UFC 2010: Undisputed krijgt extra content

We kunnen het ons vast en zeker nog wel herinneren, UFC 2009: Undisputed. Deze game kwam eerst met een demo in de PlayStation Store en erg veel mensen vonden dit een geweldige game wat men nooit verwacht had. Dit betekend dus ook dat de game erg goed verkocht heeft en veel geld in het laatje heeft gebracht voor uitgever THQ.

Omdat dit deel een groot succes was komt THQ met een tweede deel van de game, namelijk UFC 2010: Undisputed. Dit deel staat gepland voor 25 mei 2010.

De PlayStation 3 versie van de game zal wat extra’s krijgen qua content welke niet beschikbaar zal zijn voor de Xbox 360 versie van de game. De PS3-versie van de game krijgt drie extra characters namelijk, Royce Gracie, Jens Pulver en Dan Severn. Daarnaast krijgt de PS3-versie ook vijf extra wedstrijden die je her kunt beleven.

Ultimate 2009 Category

UFN 18 – Carlos Condit vs. Martin Kampmann
Ultimate Knockouts Category

UFC 102 – Nate Marquardt vs. Demian Maia
Ultimate Classics Category

UFC 60 – Matt Hughes vs. Royce Gracie

UFC 66 – Keith Jardine vs. Forrest Griffin
Ultimate Submissions Category

UFC 68 – Martin Kampmann vs. Drew McFredries

4 reacties

 1. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  Wel leuk dat wij als PS3 bezitters ook eens exclusive content krijgen bij een third-party game. Jammer dat er aan het spel zelf niet bijzonder veel is veranderd, qua gameplay en graphics lijkt het erg veel op 2009, maar goed we wachten nog af..

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Zoals het hoort 😀 !!

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Komt hiervan ook weer een demo? zal toch wel

 4. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  Daar ben je dan lekker mee zeg, Jens Pulver LOL!