Er zijn al tal van games gratis geweest via PlayStation Plus, maar van de kleinere games heeft Rocket League toch wel het meeste succes gehad lijkt ons zo. De game wordt immers ontzettend veel gespeeld momenteel. In augustus zal er veel nieuwe content verschijnen voor de game, zo heeft de ontwikkelaar bekendgemaakt.

De eerst uitbreiding die zal komen is het Supersonic Fury DLC pakket en hierover zijn nu details verschenen. Deze betaalde content voor Rocket League bevat twee nieuwe voertuigen wat de Dominus en Takumi zijn. Daarbij krijg je een aantal nieuwe verflagen, Rocket Boosts, velgen, verftypes en een stel nieuwe trophies om te behalen.

Dit pakket zal begin augustus verkrijgbaar zijn voor €3.99. Gratis DLC zal ook nog verschijnen in de vorm van een nieuwe map (Utopia Coliseum) en een “Spectator Mode”, waarbij je live andere wedstrijden mee kunt kijken.

Als laatste worden er ook nog verbeteringen uitgevoerd aan de Goal explosies en Demolitions en een nieuw nummer, Firework van Hollywood Principle, wordt ook nog toegevoegd aan de soundtrack. De makers van de game hopen met een mix van betaalde en gratis content voor iedereen iets te kunnen betekenen.