Red Faction: Guerilla

Red Faction: Guerilla is een game die veel vernieuwing heeft gebracht op het gebied van destructie. Eén van de eerste games die dit had was Battlefield: Bad Company. Toen kwam een jaartje later Red Faction: Guerilla. In deze game is destructie het belangrijkste wat je moet gebruiken. Daarom kan ook echt letterlijk alles kapot, geen enkel gebouw blijft staan. Red Faction: Guerilla speelt zich af in een open wereld op de planeet Mars. Jij speelt als Alec Mason, jouw broer wordt vermoord door de EDF en je zint op wraak. Daarom sluit je je aan bij de Red Faction en ga je de strijd aan met de EDF. Mocht je nog twijfelen om de game in huis te halen, dan is er een demo beschikbaar in de PlayStation Store.

► Prijs: €11,19
► Verzendkosten: €1,15
► Link: The Hut
► PayPal: Nee
► Trophies: Ja

Uncharted: Drake’s Fortune (Platinum Edition)

Uncharted kennen we natuurlijk allemaal. Dat is namelijk één van de grootste en populairste franchises van de PlayStation 3. Eind vorig jaar kwam Sony met het tweede deel, Uncharted 2: Among Thieves. Als jij deze al in huis hebt maar deel één niet, dan zou je je diep moeten schamen. Mocht dit zo zijn dan hebben we hem hier voor een mooi prijsje. In dit deel speel je net zoals in deel 2 met Drake en zijn lieftallige partner Elena. Jij gaat op zoek naar de schat van El Dorado. Tijdens deze zoektocht naar de schat kom je veel hindernissen tegen. Hoewel dit deel al ruim twee jaar oud is kunnen we je de game toch nog aanraden. Mocht je nog twijfelen om de game in huis te halen, dan is er een demo beschikbaar in de PlayStation Store. Let wel op dat dit deel geen multiplayer bevat.
► Prijs: €19.94
► Verzendkosten: Geen
► Link: Play.com
► PayPal: Nee
► Trophies: Ja

Killzone 2 (Platinum Edition)

Killzone 2 was één van Sony’s grootste titels van 2009. Deze kwam al vroeg uit in het begin van het nieuwe jaar. We hebben erg lang moeten wachten op deze game, om precies te zijn ongeveer 4 á 5 jaar. De eerste beelden werden getoond op de E3 in 2005. Toen werd het ineens heel stil rondom de game, men begon hoop te verliezen dat de game nog uit zal gaan komen. Maar toen kwamen er echte gameplaybeelden en zat de game er toch echt aan te komen. In Killzone 2 speel jij als Sev, een ISA-soldaat. Net zoals in deel 1 van de franchise speel jij tegen de Helghast soldaten. Ditmaal speelt het niet af op de planeet Vecta maar op de planeet van de Helghast. Killzone 2 is een game met een geweldige singleplayer, daarnaast bevat het ook nog eens geweldige graphics en een multiplayer van zeer hoge kwaliteit. Killzone 2 is een absolute must-have. Mocht je hem niet hebben, dan hebben wij hem hier voor een redelijk prijsje. Mocht je nog twijfelen om de game in huis te halen, dan is er een demo beschikbaar in de PlayStation Store.

► Prijs: £15.95 (+/- €17,80)
► Verzendkosten: Geen
► Link: MyMemory
► PayPal: Ja
► Trophies: Ja