http://www.psx-sense.nl/images/file/img_55c4810c1f8c7.jpg

Deze headline hadden PSX-Sense lezers ongetwijfeld al aan zien komen, aangezien wij eerder al uit anonieme bronnen wisten te melden dat PlayStation Plus duurder zou worden. Dit gerucht blijkt te kloppen en Sony heeft vandaag al de nodige e-mails de deur uitgedaan dat het PS Plus lidmaatschap duurder wordt.

Onze collega’s bij VG247.it hebben inmiddels al verschillende meldingen ontvangen van hun bezoekers over het feit dat Sony de prijs van PlayStation Plus in Italië heeft verhoogd. Zij ontvangen e-mails waarin Sony uitlegt dat PlayStation Plus duurder is geworden. Italië is wellicht het eerste land waarin de e-mails worden verstuurd, maar het zal niet lang duren tot de rest van Europa ook op de hoogte wordt gesteld, aangezien alle euro prijzen gelijk zijn.

De verhoging gaat in vanaf 1 september en dan zal het kwartaal abonnement, die nu €14,99 kost, naar €19,99 gaan. Dit is zelfs nog hoger dan onze bron wist te vertellen, aan ons werd €15,99 voorspeld als plannen voor het kwartaal abonnement en €59,99 voor het jaarabonnement.

Sony lijkt de plannen iets omgegooid te hebben, want hoewel het kwartaalabonnement fors omhoog gaat, blijft het jaarabonnement eerst gelijk op €49.99. Tenminste, zo lijkt het. In de mail noemt Sony namelijk niet het jaarabonnement.

We houden jullie op de hoogte rondom de ontwikkelingen van de PS Plus prijsverhoging, mocht je zelf meldingen krijgen of wat dan ook? Laat het dan vooral hieronder weten.

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_55c4802ba44da.jpg