Beelden van PlayStation Move presentatie

Het is al een tijdje geleden dat Sony de naam heeft bekend gemaakt van de zogenaamde motion controller. Hier werd erg lang mysterieus over gedaan. Dit betekend dat de geruchtenmolen begon te draaien. Zo hebben we allerlei namen gezien als PlayStation Wand, Gem en Arc. Uiteindelijk heeft Sony op de Game Developers Conference laten weten dat het de naam PlayStation Move zal krijgen.

Tijdens een show van de bekende website Engadget.com hield Sony een presentatie van de PlayStation Move. Dit hielden ze in een bioscoop met de nodige humoristische commentaar. Je kunt een deel van de presentatie hieronder bekijken.

8 reacties

 1.    60 XP
  T*One's avatar

  haha geniaal ding die Move 😀

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ziet er echt heeeel goed uit 😀

 3.    56 XP
  wajan7's avatar

  eerst wasik nog all scapitsch over move en dacht ik dat natal beter zou worden, maar ik zie steeds meer en zeker na dit filmpje dat er in move ook wel wat zit. dat zwaard schild ding lijkt me ook wel leuk.

 4. Anoniem -   
  gewoon's avatar

  de move zelf ziet er dus wel echt verschrikkelijk uit, maar werkt zeker goed…

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Ziet er wel vet uit 😀

 6.    215 XP
  Tijmen's avatar

  Wauw. Ik wil dat ding.

 7.    260 XP
  AngelEmiel's avatar

  Wow, wat een comment. “This feels weird… It is like you’re walking through a room, with a flashlight… And the rom is full of totally strange stuff”… Omg, wat een vocabulaire heft die man…

 8.    488 XP
  tigertijger's avatar

  zeg die flipo heeft 2 van die dildo’s met een bolletje maar waar is die met die joystick????