LittleBigPlanet was een game die erg veel vernieuwing bracht. De game bracht zelfs een totaal nieuw genre. In LittleBigPlanet kun jij je helemaal uitleven met je fantasie, dit gaat in de vorm van het bouwen van levels. Deze levels kun je vervolgens online publiceren zodat de hele wereld van jouw creatie kan genieten.

Ontwikkelaar Media Molecule blijft de game erg goed ondersteunen. Dit doen ze in de vorm van veel downloadable content. Nu heeft een medewerker bij Sony Computer Entertainment Benelux, Folkert Langeveld, iets opvallends gezegd.

De beste man praat namelijk over de PlayStation Move. Zo heeft hij het over de games die er voor uit komen. Zo ook over Socom 4 en opvallend genoeg noemt de beste man LittleBigPlanet 2. Dit betekent dat we een nieuw deel kunnen verwachten of de man maakt een klein foutje. Dit omdat het al bekend is dat LittleBigPlanet de PlayStation Move zal gaan ondersteunen. Alhoewel het wel te verwachten is dat Media Molecule bezig is met een nieuw deel. Voor nu, neem dit bericht maar met een korreltje zout.

‘Motion Controller is bedoeld voor een brede groep mensen, mensen die bijvoorbeeld niet gewend zijn om te spelen met de traditionele PlayStation controller in de hand te nemen. Maar zeker ook voor een groep geoefende gamers die met games zoals Socom en LittleBigPlanet 2 een nieuwe spelervaring zullen hebben met de Motion Controller.’