Media Molecule is al bezig met LittleBigPlanet 2?

LittleBigPlanet was een game die erg veel vernieuwing bracht. De game bracht zelfs een totaal nieuw genre. In LittleBigPlanet kun jij je helemaal uitleven met je fantasie, dit gaat in de vorm van het bouwen van levels. Deze levels kun je vervolgens online publiceren zodat de hele wereld van jouw creatie kan genieten.

Ontwikkelaar Media Molecule blijft de game erg goed ondersteunen. Dit doen ze in de vorm van veel downloadable content. Nu heeft een medewerker bij Sony Computer Entertainment Benelux, Folkert Langeveld, iets opvallends gezegd.

De beste man praat namelijk over de PlayStation Move. Zo heeft hij het over de games die er voor uit komen. Zo ook over Socom 4 en opvallend genoeg noemt de beste man LittleBigPlanet 2. Dit betekent dat we een nieuw deel kunnen verwachten of de man maakt een klein foutje. Dit omdat het al bekend is dat LittleBigPlanet de PlayStation Move zal gaan ondersteunen. Alhoewel het wel te verwachten is dat Media Molecule bezig is met een nieuw deel. Voor nu, neem dit bericht maar met een korreltje zout.

‘Motion Controller is bedoeld voor een brede groep mensen, mensen die bijvoorbeeld niet gewend zijn om te spelen met de traditionele PlayStation controller in de hand te nemen. Maar zeker ook voor een groep geoefende gamers die met games zoals Socom en LittleBigPlanet 2 een nieuwe spelervaring zullen hebben met de Motion Controller.’8 reacties

 1.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  Dit betekenT, alinea 3

 2. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @Boskrplanet: fixed:P

 3.    494 XP
  Boskrplanet's avatar

  WTF, die gast van da filmke is weird! Ook leest hij stomweg een tekst af…

 4.    133 XP
  Kaiwa's avatar

  Wat een ongelovelijk slechte clip. Géén enkele vorm van passie voor het product, ook nog is slecht ge-edit (gewoon een stuk, verkeerd ingesproken tekst laten zitten). Ik geloof nog niet in een LBP2 alleen omdat deze mafkees het “zegt” (lees: voorleest)

 5.    107 XP
  tamil112's avatar

  of we keken naar wii, en zag dat het mensen aan trok? kom op!! singstar, buzz?? zeg dan eerst eyetoy?

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  denk wel dat er een deel 2 komt. En dat die dan de move direct ondersteund

 7.    5884 XP
  7th-son's avatar

  Media Molecule is “AL” bezig met LittleBigPlanet 2?
  hoezo al? werd wel tijd denk?

 8.    524 XP
  Glennps3's avatar

  die heeft zich gewoon vergist want hij zegt: “een groep geoefende gamers die met games zoals Socom en LittleBigPlanet 2 een nieuwe spelervaring zullen hebben met de Motion Controller.” dus ja die heeft zich gewoon vergist.