Aanstaande woensdag zal de Call of Duty: Black Ops III beta van start gaan en om dat te vieren organiseert Activision dinsdagavond een speciaal evenement. Dit evenement staat in het teken van de beta, waarbij we de bekende YouTuber Yarasky kunnen zien gamen op een groot bioscoopscherm.

Zelf kan je natuurlijk ook aan de slag, want er zal vanaf 21.00 uur tot 23.00 uur de mogelijkheid zijn om de beta te spelen in een 24-speler opzet. Kennismaken met de game en strijden voor de eer, maar dat is nog niet alles. Na afloop krijg je een leuke goodiebag mee naar huis en voor een hapje en een drankje wordt natuurlijk gezorgd.

Handige informatie:

  • Datum: dinsdag 18 augustus
  • Tijd: van 19.00 uur tot 23.00 uur
  • Locatie: Eindhoven (adresgegevens krijg je per mail)
  • Leeftijd: 18+

Interesse om mee te gaan naar dit evenement? Wij mogen vijf keer een set van twee kaarten weggeven, zodat je een vriend of vriendin mee kunt nemen. Het enige wat je hiervoor even moet doen is een mailtje sturen naar [email protected] onder vermelding van ‘Black Ops III beta’. Uit alle inzendingen zullen we vijf winnaars kiezen die met ons mee mogen.

Zorg wel dat je er snel bij bent, want je hebt tot morgenmiddag 17.00 uur om je interesse door te geven. Vrijdag zullen we de winnaars op de hoogte brengen die nadien de nadere informatie ontvangen. Let op, voor dit evenement moet je minimaal 18 jaar oud zijn.