Eind vorig jaar organiseerde Sony in Las Vegas de PlayStation Experience, een groots evenement dat compleet in het teken stond van PlayStation. De editie van vorig jaar was een enorm succes en daarom heeft Sony door middel van een promo video de PlayStation Experience 2015 aangekondigd.

Dit jaar zal het evenement op 5 en 6 december plaatsvinden in San Francisco. Voor de aankomende editie belooft Sony hands-on mogelijkheden voor de grootste PlayStation titels van 2015 en 2016, grote aankondigingen en enkele verrassingen zoals je van Sony gewend bent. Ook wordt er een groot Street Fighter toernooi gehouden.

Verder heeft Sony de prijzen van de tickets verlaagd ten opzichte van vorig jaar. Wanneer je je voor 20 september registreert moet je $60 betalen voor een ticket voor beide dagen. Na die dag kost het tweedaagse ticket $75. Het is ook mogelijk om een los ticket voor één van de twee dagen te kopen.

Laten we hopen dat de PlayStation Experience dit jaar net zo’n succes wordt als vorig jaar en dat Sony met enkele mooie aankondigingen komt!