Dit najaar verschijnt Star Wars Battlefront en samen met de release verschijnt er een Limited Edition PlayStation 4, zo maakte Sony bekend op de D23 Expo in Anaheim afgelopen weekend. Deze console heeft een harde schijf van 1TB en wordt geleverd samen met een DualShock 4 controller, geheel in stijl van Darth Vader. Verder tref je in het pakket de game op disc aan en een voucher waarmee je vier klassieke Star Wars games kunt downloaden; Super Star Wars, Star Wars: Racer Revenge, Jedi Starfighter en Star Wars: Bounty Hunter.

Dat is niet het enige, want er is ook nog een bundel aangekondigd met Disney Infinity 3.0. Deze bundel bevat eveneens een Darth Vader PS4 van 1TB samen met een DualShock 4 controller. Hierbij zit de Disney Infinity 3.0: Star Wars Edition en deze bevat de game, een Disney Infinity basis, het Rise Against the Empire Play Set Pack en het PlayStation exclusieve figuur Boba Fett. Verder tref je nog een voucher aan voor vier klassieke games, dezelfde als bij het andere pakket.

Als laatste verschijnt er nog een standaard PlayStation 4 bundel. Deze bevat een zwarte PS4, een DualShock 4 controller en een exemplaar van Star Wars Battlefront met daarbij een voucher voor de vier eerdergenoemde games.