Update: Via Twitter heeft Marcin Momot van CD Projekt RED laten weten dat de New Game Plus uitbreiding op dit moment uitgerold wordt en dat het wereldwijd tegen morgenochtend voor iedereen beschikbaar moet zijn.

Origineel bericht: De laatste gratis uitbreiding voor The Witcher 3: Wild Hunt is de New Game Plus modus. Deze uitbreiding heeft even op zich laten wachten, maar als alles wil vlotten verschijnt het vandaag nog of anders op zeer korte termijn.

Deze DLC is namelijk al beschikbaar voor de Xbox One versie en dus kan het niet lang meer duren alvorens de uitbreiding ook voor de PC en PlayStation 4 online gaat. Toch is CD Projekt RED nog stil over het verschijnen van de DLC, dus misschien dat het iets te vroeg online is gegaan voor de Xbox One.

De Japanse uitgever van de game, Spike Chunsoft, heeft echter eerder vandaag een persbericht uitgestuurd met het bericht dat de DLC vandaag beschikbaar gesteld zal worden. Het is nog even afwachten, maar ga er maar vanuit dat het snel beschikbaar zal zijn.