http://www.psx-sense.nl/images/file/img_55d393ccb8880.jpg

Vandaag zal de Call of Duty: Black Ops III beta van start gaan, tenminste, voor een ieder die in het bezit is van een beta code. Deze beta code heb je destijds, wat een pre-order bonus was, ingediend op de website CallofDuty.com. De beta zelf is vanaf nu live, als je een token hebt kun je meteen beginnen.

De beta vergt een download van 15GB in grootte, zorg er dus voor dat je genoeg ruimte vrij hebt op je PS4 voordat je aan het downloaden begint. Voor diegene die de game in de PlayStation Store hebben gekocht, kunnen in de PS Store zoeken op ‘black ops’ of in hun downloadlijst kijken en zo de download starten.

Heb je een pre-order geplaatst voor een fysieke kopie en heb je jouw code ingediend op de CoD-website? Dan krijg je van Activision een mailtje met daarin een PSN-code om de beta te downloaden. Deze code krijg je in aanloop naar de beta en deze zijn afgelopen nacht verstuurd, hoewel, dit gaat in fases en niet iedereen krijgt meteen zijn of haar code. Ook kan het zijn dat je jouw beta code ietsje later ontvangt dan de start van de beta. De enige manier om jouw spot te verzekeren en meteen om 10:00 uur te kunnen spelen is pre-orderen in de PS Store.