In mei kwam de laatste uitbreiding voor Destiny, House of Wolves, uit en naast alle PvE content lanceerde Bungie ook een nieuwe en zeer competitieve modus. Dit was Trials of Osiris en is weggelegd voor de spelers die hun tijd in Destiny vooral spenderen aan de multiplayer of ook wel de Crucible. In Trials of Osiris valt er veel toffe loot te verdienen, zoals legandary en exotic armor, wapens met een element, zoals Arc, maar ook Etheric Light waarmee je een wapen flink kunt upgraden of een stuk armor naar het maximale level kan brengen.

Kortom, er zijn mooie beloningen te verdienen, maar makkelijk is dit niet, want Trials of Osiris trekt veel fanatieke spelers aan die wel aardig weten hoe ze in de multiplayer moeten schieten. Daarbij moet je in Trials of Osiris negen keer achter elkaar winnen om een speciale locatie (The Lighthouse) te bereiken en zo kans te maken op allerlei loot. Vrij pittig dus en het lijkt er nu op dat bepaalde spelers hiervan willen profiteren. Ze bieden zelfs hun diensten aan op Ebay, zoals je onder dit bericht kunt zien.

De bedragen variëren tussen de 15 en zelfs 55 dollar en sommigen adverteren zelfs dat je trip naar The Lighthouse gegarandeerd is. Hier kan weleens een luchtje aan zitten, want een reis daarnaartoe is allerminst gegarandeerd, want je kan erg sterke teams tegenkomen, maar ook lag-switchers, die met de hulp van een knopje op hun internetkabel een groot voordeel hebben.

Het kan zelfs zijn dat degene die hun diensten aanbieden juist deze praktijken erop nahouden en als ze dan op jouw account spelen, dan kun je een ban krijgen. Bungie heeft namelijk laatst aangekondigd dat ze spelers gaan bannen die hun internetconnectie of die van anderen manipuleren om er voordeel uit te halen. Er zijn dus wat rare zaken gaande omtrent Trials of Osiris en een gewaarschuwd persoon telt voor twee zeggen we dan maar. Ons advies is om zelf goede spelers op te zoeken en vragen of zij gratis willen helpen, want dat werkt het beste en is bovendien ook leuker.