Met LEGO Dimensions probeert het bekende speelgoedmerk binnenkort iets nieuws uit, namelijk fysieke LEGO-blokjes combineren met de kenmerkende in-game features die van eerdere LEGO-games zo’n succes maakten. Met hoofdpersonages als Batman, Gandalf en Wyldstyle (de stoere meid uit de fenomenale LEGO-film) kan je alvast weinig verkeerd doen, maar LEGO zou LEGO niet zijn als ze deze kans niet zouden grijpen om meer LEGO-werelden – oftewel: dimensies – aan de game te verbinden.

Batman, Gandalf en Wyldstyle zullen onder andere de wereld van Scooby-Doo aandoen. LEGO Dimensions zal daarom de typische blokkerige visuals van eerdere games combineren met het tekenfilmstijltje uit de populaire animatieserie. De bovenstaande trailer geeft je alvast een voorsmaakje van wat je kan verwachten van LEGO Scooby-Doo en zijn vaste kompaan Shaggy. Naast het Scooby-Doo level dat in de oorspronkelijke game zal zitten, komt er ook een teampack uit voor de echte fans.

Klinkt op zijn minst interessant, toch? De game verschijnt op 27 september en zal dan proberen om brokken eh… ik bedoel uiteraard ‘blokken’ te maken. Geniet van de trailer!