Bij veel games neemt de ondersteuning na verloop van tijd af en stopt het helemaal als de content voor de Season Pass ten einde loopt. Evolution Studios mag daarbinnen absoluut een uitzondering genoemd worden, want hoewel er geen Season Pass content meer verschijnt, zijn ze allesbehalve klaar met de game.

Via het PlayStation Blog heeft de ontwikkelaar aangegeven dat ze de game voorlopig blijven voorzien van updates die nieuwe functies aan de game zullen toevoegen. Dit zijn natuurlijk de beloofde multiplayer lobbies, nieuwe tracks en meer, maar ook mogen we nog nieuwe modi verwachten evenals andere features. Sterker nog, ze hebben nog het nodige aan verrassingen klaarstaan.

“We’re adding more to the game every month to keep it fresh for you – whether you have Driveclub or the Driveclub PS Plus Edition – we’ve got loads planned to keep the game growing around you with new features, modes, tracks, cars and some big surprises on the way.”

Feedback van de community speelt hierin een belangrijke rol dus als je iets kwijt wil wat eventueel bijdraagt aan een nog betere game, schroom dan niet om Twitter aan te wenden en je feedback naar ze te tweeten.

Om iedereen te bedanken is er een speciale actie van start gegaan. Vanaf nu tot en met aanstaande maandag kan je namelijk dubbel Fame (XP) verdienen. Dit geldt overigens enkel voor de auto’s die ook beschikbaar zijn in de PlayStation Plus Edition, om zo elke speler evenveel kans te geven. Een overzicht van deze auto’s kan je hier vinden. Dit wordt tevens in de game aangeduid.