Het is weer zondag en dus is het logischerwijs weer tijd voor een nieuwe Jouw mening. Eén die deze keer in het teken staat van de Call of Duty: Black Ops III beta die vandaag afloopt op de PS4. Vanaf afgelopen woensdag konden gamers massaal aan de slag met de multiplayer van Call of Duty: Black Ops III en in deze Jouw mening ben ik nu benieuwd naar jouw ervaring met de game als je aan de beta hebt deelgenomen.

Het woord ‘als’  in de vorige zin heeft hier een grotere betekenis bij dan je op het eerste gezicht zou denken. Zo zijn er meerdere mensen geweest, waaronder ik zelf ook, die de beta thuis tot op heden helemaal niet hebben kunnen spelen. Er is sprake van een beta die niet op wil starten vanwege verschillende foutmeldingen en er is geen enkele mogelijkheid dit op te lossen, tot mijn frustratie. Dat terzijde, mocht je de beta hebben gedownload en ook hebben kunnen spelen, dan verneem ik hier graag van je wat je ervan vindt. Heb je een positief gevoel overgehouden aan het spelen van de beta of juist niet ? Uiteindelijk ben ik de beta maar bij een vriend gaan spelen en ik heb daar een redelijk positief gevoel aan overgehouden.

Dit betekent echter niet dat ik alles goed vond. Zo heb ik best nog wel iets aan te merken op deze versie van de game. Zo werd ik (en ook vrienden van mij) opvallend vaak gekilled bij het punt waar ik ‘spawnde’, iets waar ik ook in andere Call of Duty games vaak mee te maken heb gehad. Tevens regende het in meerdere van mijn potjes wel erg veel kill streaks, die naar mijn idee net even wat te makkelijk gehaald kunnen worden. Daar mag wat mij betreft dus nog iets meer balans in worden aangebracht.

Positief ben ik over het algehele tempo van de gameplay, wat net weer even wat lager ligt dan in Call of Duty: Advanced Warfare, waardoor ik het wat makkelijker kan bijbenen. Wat ik persoonlijk ook erg leuk vind, is de optie tot ‘double jumpen’. Dit is geen nieuwe feature, maar het is niet zo extreem meer als in Call of Duty: Advanced Warfare. Het nieuwe systeem waarmee je langs de muren kan rennen is wat mij betreft ook goed gevonden, want dit geeft weer een nieuwe dimensie aan de gameplay.

Ik kan nog meer vertellen over mijn persoonlijke ervaring met de Call of Duty: Black Ops III beta, maar dat ga ik nu niet doen. Hierbij wil ik het stokje overdragen aan jullie. Het is natuurlijk makkelijk om alleen ‘te roepen’ dat je de game wel of juist helemaal niet tof vindt. Wat het ook mag ook zijn, ik ben juist benieuwd naar de specifieke argumenten achter je mening over deze beta. Welke aspecten vond je bijvoorbeeld wel goed werken en welke aspecten werkten volgens jou juist niet goed?

Laat dit mij vooral weten en drop je mening hier in de reacties onder dit artikel. Daarbij wil ik wederom de nadruk leggen op de huisregels. Ongeacht wat jouw mening over de Call of Duty: Black Ops III beta (of franchise) ook mag zijn, blijf elkaar wel respecteren en hou het hier netjes.