Eerste review scores voor Metal Gear Solid V: The Phantom Pain druppelen binnen

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_55dae6f501b55.jpg

De allereerste reviews van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain zijn verschenen en hier horen natuurlijk ook de nodige scores bij. De Metal Gear Solid franchise is erg geliefd en ook het vijfde deel weet weer de nodige lof te verzamelen. Als je kijkt naar de cijfers van de reviews hieronder, verzameld door VG247, komen we niet lager dan een 9. Zelfs het meestal kritische Destructoid deelt een dikke 9 uit.

We hopen dan ook dat je jouw pre-order al klaar hebt staan, want het ziet er naar uit dat deze game een absolute knaller gaat worden. Je leest vooral dat de critici verbaast zijn hoe enorm deze game is, niet alle websites hebben daarom hun review al af.

 

Boxshot Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Releasedatum:
01-09-2015
Genre:
Actie
Uitgever:
Konami
Ontwikkelaar:

27 reacties

  1. Anoniem -   
    82.74.151..xxx's avatar

    Review in progress, mooi cijfer. Kojima weet wel hoe je een game maakt pff. Verhaal schijnt minder te zijn dan andere delen maar nog wel steeds goed voor een game, gameplay bereikt perfectie. Een hele goeie goty kandidaat dit.

  2. Anoniem -   
    94.213.5.xxx's avatar

    Heeft iemand em al??

  3. Anoniem -   
    84.104.240..xxx's avatar

    @94.213.5.xxx:

    1 september pas toch?

  4.    2923 XP
    PBJ85's avatar

    GOTY!

    serieus… wie verzint er nou een game dat er voor zorgt dat de wonden die je oploopt geheel de game door blijven zitten?! alles is weer tot in de puntjes uit bedacht! Kojima is een geniale vent die zo creatief is!

  5. Anoniem -   
    94.215.29..xxx's avatar

    @82.74.151..xxx: Het is ook niet zo’n on rails verhaal game als de vorige delen..

  6.    581 XP
    Zuko's avatar

    @PBJ85: wat nog genialer is, is dat je de wonden er af kunt douchen op je moederbase, Vergeet je een tijdje te douchen ga je ook echt stinken in de game, je krijgt strontvliegjes om je heen :0 en je mannen om je heen knijpen hun neus dicht.

  7.    2923 XP
    PBJ85's avatar

    @Zuko: dat niet alleen!

    Wisten jullie dat Kojima ooit het idee heeft gehad om een CD rom te maken die in de CD-speler zou smelten waarna de disc geheel bloedrood zou zijn en naar bloed zou ruiken?! this is no fucking joke! zie hier: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kmsMgj4mcII#t=169

  8.    167 XP
    Vork's avatar

    Balen dat ie net na mijn vakantie uitkomt! Gaat moeilijk worden voor mij om hier tijd voor te maken…

  9.    308 XP
    Outlawz's avatar

    Ik haal hem sowieso ik rock die shit al vanaf 1999.
    Shittt nog even.

  10.    3838 XP
    jimke1's avatar

    voor mij gaat het until dawn & mad max & Metal Gear Solid V: The Phantom Pain worden .
    daar ga ik zeker een paar dagen zoet mee zijn 🙂

  11. Anoniem -   
    94.212.27.xxx's avatar

    gametrailers geeft de game geen 9.5 maar een 9,3 (wat nog altijd super is

  12. Anoniem -   
    94.213.5.xxx's avatar

    Ja, hij komt 1 september. Maar misschien verkopen sommige hem al.

  13.    438 XP
    XverderNix's avatar

    @Outlawz: Ach dan kom je net kijken… ik heb de Metal Gear cartridge voor MSX2 uit 1987 nog 😉

  14. Anoniem -   
    84.84.116..xxx's avatar

    Kan niet wachten! T enige waar ik niet op hoop is dat je echt extra moet betalen om dat FOB te kunnen doen, maar daar zijn de verhalen nogal tegenstrijdig over.

  15.    77 XP
    BoneCounty's avatar

    USGamer: “I will say that Kojima has crafted an incredibly memorable game, and when all is said and done, possibly his best.”
    Kotaku: “It’s pretty damn good.”

    THE HYPE IS REAL! Game of the Century.

    @jimke1: Maar een paar dagen zoet met MGSV: TPP? Je bent gek! Veel langer natuurlijk.

    @84.84.116..xxx: Waar heb je het over? FOB is gewoon gratis. Dat is 100% duidelijk. Heb nog nooit zo iets gehoord of gelezen als wat jij beweert. FOB invasions maken tevens deel uit van het spel zelf en niet Metal Gear Online (MGO) dat in oktober verschijnt.

  16. Anoniem -   
    217.103.26.xxx's avatar

    Mgs5 trapt het game seizoen 15/16 af.

  17. Anoniem -   
    195.240.206..xxx's avatar

    Game is nog niet eens uit en online service zkrs niet.Ik haal hem toch wel maar nu al reviews kom op kan nooit.

  18. crew Redacteur -    2291 XP
    Sensu's avatar

    Apart dat je een game een 10 geeft, waarvan je nog niet alles hebt gespeeld.

    In other news… Metal Gear Informer geeft de game een 10? RLY? Een MG site die de game de hemel in prijst. HMM. XD

  19. Anoniem -   
    94.215.29..xxx's avatar

    @94.213.5.xxx: Ja de Gamania, maar ze mogen de game nog niet verkopen :p

  20. Anoniem -   
    84.84.116..xxx's avatar

    @BoneCounty:als je onder t artikel kijkt en boven de comments zie je de link, hij heet: metal gear solid 5 online modus vereist echt geld.

    Je schijnt (en dit weet ik dus niet zeker) met geld iets te kunnen kopen wat je nodig hebt om FOB te kunnen spelen.

    Nogmaals ik zeg niet dat t waar is en ik ben een die hard metal gear fan dus ik heb m al besteld en betaald maar dit vond ik een vreemd bericht dat ik niet verwacht had.

    Gamespot heeft er een uitgebreid artikel over.

  21.    77 XP
    BoneCounty's avatar

    @195.240.206..xxx: Informeer jezelf voordat je conclusies trekt. Een geselecteerd aantal personen hebben de game mogen uitproberen en deze is hen logischerwijs bevallen.

    @Sensu: Ja maar Kim… wat moet je anders doen als de game hebt mogen uitproberen, het je bevalt en na jaren wachten eindelijk een oordeel mogen geven? En dat als fansite. Is wel zo logisch he?

    @84.84.116..xxx: Is destijds ontkracht en is dus niet waar. Microtransacties zullen geen invloed hebben op de inhoud van het spel als ik het zo mag verwoorden.

  22. Anoniem -   
    195.240.206..xxx's avatar

    @BoneCounty: ja proberen ja maar daar ken je geen cijfer aanhangen.Online service is nit niet eens beschikbaar en voordat ze kunnen oordelen moeten ze toch alles in de game hebben gedaan waaronder het online gedeelte.

  23.    77 XP
    BoneCounty's avatar

    @195.240.206..xxx: Metal Gear Online is een verhaal apart. Je krijgt het wellicht wel gratis bij MGSV TPP en hoewel ook de inhoud overeenstemt, blijft het los van de ‘singleplayer’ game. Ik verwacht zo dat MGO een eigen review krijgt indien reviewerd dat nodig vinden.

  24. Anoniem -   
    84.84.116..xxx's avatar

    @BoneCounty: hoop dat je gelijk hebt, komen er volgende week achter.

  25. crew Redacteur -    2291 XP
    Sensu's avatar

    @BoneCounty: Ik zeg niet dat je ongelijk hebt. Maar als MG fansite kun je ook niet anders. Beetje hard je favo gameserie gaan afbranden is zeker ook heen optie.

  26.    268 XP
    G-vrus's avatar

    Mm zou vast wel weer een mooi prijsje hebben van 48euro volgende week.

  27.    8453 XP
    Flaming_Kaiser's avatar

    @195.240.206..xxx: GTA 5 kreeg ook erg hoge cijfers terwijl het Online lang niet gewerkt heeft? En MGS is als singleplayer al een hele game opzich.

Metal Gear Solid V update maakt het mogelijk om met Quiet te spelen
Metal Gear Solid V ontvangt eindelijk een PS4 Pro patch
PSX-Sense speelt voor kerstman: Win Metal Gear Solid V: The Definitive Experience
Norman Reedus ontmoet P.T. spook in vreemde samenkomst in Metal Gear Solid V