http://www.psx-sense.nl/images/file/img_55df036b72981.jpg

Game Mania heeft samen met Bethesda een ludieke actie opgezet voor Fallout 4 fans. Op de releasedag van Fallout 4 kun je namelijk de bovenstaande unieke flesopener scoren bij Game Mania, maar deze krijg je niet zomaar. Je dient voor 10 november ruim 100 bottlecaps te verzamelen, deze lever je vervolgens op 10 november in bij Game Mania en dan pas krijg je jouw flesopener.

De actie is natuurlijk gebaseerd op de valuta in de post-apocalyptische wereld van Fallout zelf, waarin betalen alleen nog maar kan met kroonkurken, aangezien geld geen waarde meer heeft. Mensen die dus interesse hebben in deze goodie raden we aan snel een paar kroegen te bezoeken om de 100 bottlecaps bij elkaar te krijgen. Of je moet zelf natuurlijk een fervent drinker zijn…

De eerste klanten die met 100 bottlecaps naar hun Game Mania store gaan op 10 november, ontvangen de officiële Nuka Cola Fallout flessenopener. Snel zijn is de boodschap want de voorraad flessenopeners is beperkt –al zijn er ook leuke troostprijzen voor de fervente verzamelaars.