Dankzij de Braziliaanse PlayStation Store is er nu een interessant gerucht omtrent Call of Duty: Black Ops III ontstaan. De pagina van de Digital Deluxe Edition van de game is in Brazilië namelijk van een update voorzien en meldt nu dat de multiplayer map Nuketown zal terugkeren als pre-order bonus.

Nuketown was een geliefde map uit de eerste Black Ops game en maakte ook al zijn opwachting in Black Ops II. Als de geruchten kloppen zal de map in de aankomende Call of Duty game ‘NUK3TOWN’ heten en is de map opnieuw ontworpen met het nieuwe bewegingssysteem van de game in het achterhoofd. De volledige beschrijving luidt als volgt:

“Get the bonus NUK3TOWN map. This map, which is among the fan favorites, was completely redesigned to highlight the new chained motion system based on momentum of Treyarch, providing battles full of adrenaline.”

Het is zeker niet ondenkbaar dat Treyarch besluit om de map, dan wel enigszins aangepast, naar Call of Duty: Black Ops III te brengen. Nuketown staat immers altijd garant voor een hoop vermakelijke actie. Vooralsnog hebben we hier met een gerucht te maken, maar zodra er meer bekendgemaakt wordt laten we je dit uiteraard weten.