Mercenaries 2: World in Flames

Mercenaries 2: World in Flames is een actiegame met een spelwereld die volledig vrij begaanbaar is. De game speelt zich af in een groot, door de oorlog verscheurd Venezuela. Een op macht beluste tiran ontketent een invasie door te rommelen met de Venezulaanse olieaanvoer, waardoor het land in een oorlogsgebied verandert.

In Mercenaries 2 kun je gebruik maken van allerlei verschillende soorten burger- en militaire voertuigen: van glimmende sportwagens tot de splinternieuwe satellietgestuurde, bunkervernietigende minikernbom. Als je een tank, APC, boot, helikopter of luxe sportwagen wilt hebben, kunnen ze op commando bij je afgeleverd worden. Heb je daar het geld niet voor, dan kun je het ook altijd ergens stelen. Een helikopter kun je zelfs midden in de lucht stelen, door een werphaak te gooien en naar de cabine te klimmen.

Prijs: €10,-
Verzendkosten: €2,50
Link: TopGames
iDEAL: Ja

Split/Second Velocity

Split/Second: Velocity is een racegame waarin je andere spelers behoorlijk kan dwarsbomen. Races vinden plaats op de sets van een enorm reality-tv programma waarin het draait om explosies en de tegenstanders op hoge snelheden uit te schakelen. Door riskant te rijden kunnen er explosieve krachten geactiveerd worden die de race totaal veranderen. Je moet dan ook strategie en timing gebruiken om je tegenstanders van de baan te krijgen of nieuwe routes te maken.

Op hoge snelheid race je zo riskant mogelijk door de sets, om zo een Powerplay-meter te vullen. Met deze Powerplays zet je het spektakel om je heen in gang, waarmee je tegelijkertijd tegenstanders dwarsboomt en nieuwe, snellere routes creëert. Hoe voller de meter des te destructiever de kracht als hij eenmaal is losgelaten.

Prijs: €17,42
Verzendkosten: Gratis (tot 1 maart)
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Clive Barkers Jericho

Clive Barker`s Jericho is tot stand gekomen uit een origineel concept en verhaal en biedt een flinke lading horror terwijl spelers door enge locaties in diverse tijden reizen. `Jericho` refereert naar Jericho Team, een team van zeven man dat overheidsinstellingen beschermt tegen paranormale bedreigingen. Elk Jericho Team lid is een expert in verschillende paranormale disciplines waaronder blood magic of alchemy.

Het Jericho Team wordt in Clive Barker`s Jericho geconfronteerd met een bron van totale kwaadaardigheid die zo krachtig is dat het door de tijd heen is gebroken en nu de Aarde bedreigt. Het belangrijkste probleempunt ligt in de stad Al-Khali in het Midden-Oosten, waar een grote archealogische opgraving is geweest en nu een paranormaal research centrum geplaatst is.

Prijs: €15,-
Verzendkosten: €2,-
Link: Gamesshoppen
iDEAL: Ja