Techland kondigt FIM Speedway Grand Prix 15 aan

Ontwikkelaar Techland kennen we vooral van games als Call of Juarez, Dead Island en natuurlijk Dying Light. De Poolse studio komt nu echter met een totaal andere game, want door middel van de bovenstaande trailer hebben ze FIM Speedway Grand Prix 15 aangekondigd.

Deze motorracegame zal later dit jaar gaan verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De officiële BSI Speedway licentie is aanwezig, waardoor de game alle echte coureurs en stadion bevat. Verder kent de game ‘real-time commentaar’ en online wedstrijden voor vier spelers. Meer beelden en informatie worden later verwacht.

Techland heeft vroeger overigens eerder Speedway games gemaakt, maar deze kwamen alleen uit op de PC. FIM Speedway Grand Prix 15 is in ontwikkeling bij de Techland studio in Warschau. Techland Wroclaw werkt verder aan de ondersteuning en nieuwe content van Dying Light.

Boxshot FIM Speedway Grand Prix 15

FIM Speedway Grand Prix 15

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
Racen
Uitgever:
Techland
Ontwikkelaar:
 1.    672 XP
  MightyMostert's avatar

  Dat lijkt me erg saai.. alleen rondjes rijden

 2.    1797 XP
  Mrduckie88's avatar

  @MightyMostert: Dacht hetzelfde. Nu is een F1 ofzo dat ook wel… Maar dat is toch wel anders.

  Zelfs het mxgp van de oh zo fijne milestone, best vermakelijk, maar na een kwartier heb ik t wel geZien

 3. Anoniem -   
  143.176.22.xxx's avatar

  Ga soms wel eens naar Grasbaanraces is super tof als je bedenkt dat die motoren geen remmen hebben. Weet niet of ik hier 60 euro voor over heb, maar wellicht als ie wat goedkoper is haal ik m.