PSX-sense: Dragon Age Inquisition krijgt een laatste DLC met de naam Tresspasser

Op 8 september verschijnt er nieuwe downloadbare content voor de game Dragon Age: Inquisition. Dit hebben BioWare en Electronic Arts bekendgemaakt tijdens PAX Prime afgelopen weekend. De naam voor deze nieuwe DLC is ‘Trespasser’ en met het bekendmaken van deze titel is er ook een trailer vrijgegeven, deze kun je hieronder bekijken.

Het verhaal speelt zich twee jaar na de gebeurtenissen van het hoofdverhaal af. De Qunari krijgt steeds meer het vermoeden dat de machtige Inquisition juist een bedreiging vormen voor de wereld en de Qunari probeert er alles aan te doen om de Inquisition van de troon te stoten. Naast deze DLC zal er ook een grote patch uitkomen die onder andere een garderobe toevoegt, waarbij je in Skyhold ook eens een ander outfit aan kunt trekken. Of de patch tegelijkertijd komt met de nieuwe DLC is (nog) niet duidelijk.

Dragon Age: Inquisition kende al meerdere uitbreidingen, recent hebben we jullie gemeld dat de nieuwe uitbreidingen alleen nog maar te spelen zullen zijn op de huidige generatie consoles.

De prijs van deze nieuwe DLC is nog niet bekendgemaakt, maar zodra wij meer weten zullen jullie dat uiteraard hier kunnen lezen.