Square Enix heeft zojuist via het PlayStation Blog de releasedatum van Deus Ex: Mankind Divided aangekondigd. De game zal voor de PlayStation 4 op 23 februari 2016 gaan verschijnen. Tezamen met de aankondiging van de releasedatum heeft Square Enix ook gelijk de pre-order bonus en de Collector’s Edition onthuld.

Omdat de keuze van de speler centraal staat in de game kun je een eigen pre-order bonus kiezen via het ‘Augment your pre-order’ programma. Hiermee kun je digitale bonussen kiezen die je bij de Day One edition van de game krijgt. In totaal heb je vijf verschillende keuzes die gaandeweg ‘vrijgespeeld’ worden. Om hier aan deel te nemen kun je de game reserveren in de PlayStation Store.

De bonussen variëren van een extra missie tot zelfs 4 dagen voor de release spelen. Hieronder een afbeelding om dit concept te illustreren en voor meer informatie kan je hier terecht.

Bij een triple-A release als deze mag een Collector’s Edition natuurlijk niet ontbreken en deze editie bevat naast de game alle pre-order bonussen evenals een Adam Jensen figurine en een 48-pagina’s tellend artwork boek. Dit alles wordt geleverd in een steelbook uitgave waarvan de oplage gelimiteerd is.