Destiny krijgt met The Taken King over twee weken een grootse nieuwe uitbreiding. Dat mogen we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan en daarom organiseert Activision een evenement waar jij bij kan zijn! We mogen twee keer een set van twee kaarten weggeven voor dit evenement, welke bol staat van de verrassingen, geluid, licht, The Taken King en meer.

Jij kan dus samen met een vriend of vriendin met ons mee naar dit evenement en genieten van de avond. Uiteraard is het ook mogelijk om The Taken King te spelen én er zijn mensen van Bungie aanwezig.

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 15 september
  • Tijd: van 20.00 tot 23.00/23.30 uur
  • Te doen: muziek, licht, gamen en meer!
  • Leeftijd: 16+
  • Locatie: Hoofddorp

Wil je met ons mee? Vast wel, maar daar moet je wel wat voor doen.

Vertel ons via de mail ([email protected]) waarom jij het als Destiny fan verdient om dit evenement bij te wonen.

Doe wel snel mee, want je kan tot maandag 7 september deelnemen. Dinsdag 8 september zullen we de winnaars per mail op de hoogte stellen. Kortom, The Taken King spelen, een leuk evenement en jij kan hierbij aanwezig zijn. Hadden we al gezegd dat je na afloop een goodiebag meekrijgt?

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'The Taken King'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 7 september 2015. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.