Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ligt inmiddels in de winkels en daarmee heeft Kojima opnieuw een meesterwerk afgeleverd. Meer over de kwaliteit van de game gaan we je binnenkort in onze review vertellen, maar het mag duidelijk zijn dat het een topper is geworden.

Deze topper kan jij winnen, want in samenwerking met Konami geven we namelijk twee keer de game voor de PlayStation 4 weg! Jij kan dus één van de twee exemplaren winnen die wij weggeven en het enige wat je hiervoor moet doen is de onderstaande vraag beantwoorden. Hoe je dat doet, dat mag je helemaal zelf weten!

Vraag: Wat is jouw beste Metal Gear Solid herinnering?

Weet jij het antwoord op deze vraag? Wacht dan niet langer en stuur jouw antwoord in. Volg hierbij wel de onderstaande stappen, zodat je zeker weet dat je kans maakt op één van de twee exemplaren.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'MGS V: The Phantom Pain'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Konami zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 9 september 2015. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Konami.