Star Wars Battlefront beta vereist geen pre-order

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_55e98c870db91.jpg

Wie de laatste tijd aan een beta mee wil doen moet vaak een pre-order plaatsen voor de game. Hierna ontvangt men vaak een speciale code, welke het mogelijk maakt om aan een beta deel te nemen. EA gaat deze manier alleen niet hanteren met de aanstaande Star Wars Battlefront beta. Gebruikers kunnen zich namelijk gemakkelijk registreren op de website van EA, zodra het formulier live gaat. Hier is verder geen pre-order voor nodig.

Hiermee wordt Star Wars Battlefront een open beta, want iedereen kan meedoen en er is geen limiet op hoeveel mensen de beta kunnen spelen. Het enige wat men van je vraagt is dat je jezelf registreert bij EA, fluitje van een cent dus. Wanneer de beta precies live gaat is nog niet bekend, maar zodra hier meer informatie over beschikbaar is lees je het op PSX-Sense.

De beta zal beschikbaar zijn op PS4, Xbox One en PC, net als de game zelf. De volledige game ligt op 19 november in de winkels.

EA has confirmed that players won’t be required to pre-order Star Wars Battlefront in order to play the beta next month. Players will simply have to sign up on the official site once registration goes live.

Even better, Star Wars Battlefront Community Manager Mat Everett confirmed that there will be no limits to how many people can sign up and play the beta. Which basically means it will be an open beta, available to all.

Boxshot Star Wars: Battlefront

Star Wars: Battlefront

Releasedatum:
19-11-2015
Genre:
Actie
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:

5 reacties

 1.    844 XP
  rolf77's avatar

  Beter.

 2.    486 XP
  4_the_players's avatar

  Nice! Ben helemaal klaar met dat pre order gezeik 😛

 3.    758 XP
  Bass's avatar

  @4_the_players: Een pre order plaatsen voor de beta en erna annuleren. Kansloos gebeuren, maar doe er zelf ook aan mee

 4.    486 XP
  4_the_players's avatar

  @Bass: klopt dat is een goede optie, maar nu scheelt het gewoon tijd en moeite. Is inderdaad kansloos maar wel een goede optie om de game te testen en te kijken of het wel wat voor je is.

 5. Anoniem -   
  178.84.108.xxx's avatar

  Mooi!!!!!!

Season Pass en alle DLC Star Wars: Battlefront is plots gratis
Nieuwe PlayStation Plus abonnees krijgen Star Wars Battlefront gratis
EA heeft geen plannen voor nieuwe Star Wars Battlefront DLC
Support voor Star Wars Battlefront is nog niet klaar, aldus EA