Capcom en remasters, daar is de laatste paar maanden al veel over geschreven. De Japanse ontwikkelaar kwam begin dit jaar met het zeer succesvolle Resident Evil HD en begin volgend jaar brengt het bedrijf Resident Evil Zero HD uit. Ook zijn er al HD remakes van meerdere Devil May Cry games verschenen.

Capcom liet eerder al weten dat het met nog meer remasters op de proppen wil komen en marketing director Antoine Molant heeft nu opnieuw lopen teasen. Tegenover MCV vertelde hij dat de ontwikkelaar erg blij is met het succes van de remaster van de eerste Resident Evil en dat fans zeer positief zijn over Resident Evil Zero HD.

Vervolgens zei Molant dat hij niet in kan gaan op onaangekondigde projecten van Capcom, maar dat het vanzelfsprekend is dat het bedrijf na het succes van RE HD kijkt naar meer remasters voor de toekomst. Het lijkt inmiddels dus wel zeker dat we nog meer HD remakes van Capcom kunnen verwachten.

“I can’t comment on our unannounced projects, but obviously a success like RE HD makes us look at remastered games in the future.”