PSX-Sense: Bekijk hier de SnapMap level design trailer van Doom

Bethesda timmert de laatste jaren flink aan de weg. Sterker nog, deze uitgever is zelfs zo goed bezig dat ze de afgelopen E3 een eigen showcase hadden in het theater waar jaarlijks de Oscars worden uitgereikt. Op deze persconferentie was al het moois te zien voor de komende periode en zo zagen we onder andere veel vette beelden voorbij komen van de inmiddels verkrijgbare Dishonored: Definitive Edition en Fallout 4, die over 2 maanden in de winkels ligt. Een andere topfranchise die terug is van weggeweest, is Doom.

Buiten hele toffe gameplay beelden en nog gruwelijkere multiplayer beelden werd ook verteld dat we in de nieuwe Doom eigen levels kunnen samenstellen. In de onderstaande video verteld niemand minder dan Marty Stratton, executive producer bij id Software, alles wat je weten wil over het creëren van je eigen levels in de game.

Meer over de game kunnen jullie hier teruglezen. Ook voor de gamers die houden van een echte singleplayer ervaring biedt Doom genoeg uitdaging, want recent nog hebben wij jullie verteld dat de game een pure singleplayer campagne krijgt, zonder coöp. Helaas is er nog geen exacte releasedatum bekend voor de game die onder andere naar de PlayStation 4 komt, maar zodra wij meer weten lezen jullie dat uiteraard hier terug.