In april vorig jaar lieten we weten dat Marty O’Donnell was ontslagen bij Bungie. Hij was werkzaam als componist voor eerder Halo en tot april 2014 Destiny. Volgens zijn zeggen werd hij zonder reden ontslagen en daarom spande hij een rechtszaak tegen de ontwikkelaar aan.

Deze rechtszaak heeft hij gewonnen en uit de rechtbank documenten is nieuwe informatie voortgekomen over de toekomstplannen van de game. Op het onderstaande schema staan vijf projecten onder codenaam, die moeten gaan verschijnen vanaf 2013 tot 2020. Nu kwam Destiny pas in 2014 uit, maar dit geeft wel enigszins een idee van wat we de komende jaren mogen verwachten.

In de documenten van de rechtbank was tevens het volgende te lezen: “Comet 4 shall mean the largest downloadable content product following the Retail Release 4 of Project Tiger.”. Project Tiger is trouwens een referentie naar projecten samen met Activision, waaruit valt op te maken dat het onderstaande allemaal Destiny gerelateerd is.

Het ziet er dus naar uit dat we nog een hoop grote releases mogen verwachten en tussentijdse uitbreidingen zullen er – ondanks het ontbreken op dit overzicht – ongetwijfeld ook nog komen, dus Destiny spelers zitten er wat dat betreft warmpjes bij.