Ubisoft kennen we natuurlijk van de games die ze maken, maar in 2020 zullen we hun ook kennen van een heus attractiepark. In 2020 zal er een attractiepark, geheel in stijl van de Ubisoft games, geopend worden in Kuala Lumpur, Maleisië. Dit heeft de uitgever vandaag bekendgemaakt.

Ubisoft heeft de handen ineen geslagen met RSG, een themapark ontwikkelaar in Maleisië, om zo een ‘next-generation’ attractiepark te kunnen openen. RSG zal het park beheren en controleren waarbij Ubisoft de creatieve vrijheid voor de invulling van haar attracties zal behouden.

De attracties in het park zullen gebaseerd zijn op Ubisoft producten, denk dan aan Assassin’s Creed, Rainbow Six, Far Cry, Just Dance en nog veel meer.

“Ubisoft’s intention for this park is to immerse people in reactive worlds where they can interact with each other and become the heroes of their own life-sized game,” aldus Jean de Rivières, senior vice president van Ubisoft Motion Pictures, “Ubisoft will produce all digital media for the rides, and help design guests’ journey into the park to ensure the visitors’ experience is at its best,”