Jimmy Kimmel probeert het livestreamen van games te begrijpen

Jimmy Kimmel heeft in één van zijn afleveringen de nodige kritiek geuit over mensen die kijken naar livestreams van games. Hij vertelde niet zo goed te begrijpen wat hier nu precies de lol van is, hij zei namelijk letterlijk; ‘ik snap niet dat mensen kijken naar andere mensen die aan het gamen zijn’. Dit werd hem natuurlijk niet in dank afgenomen door de enorme community van bestaande streamers/kijkers en de nodige kritiek, gevolgd door scheldpartijen, vonden al snel plaats op Jimmy Kimmels YouTube kanaal.

Jimmy Kimmel besloot toen om te laten zien dat hij niet de beroerdste is en ging op onderzoek uit. Hij liet een aantal streamers uitleggen wat nu precies de charme van dit fenomeen is, zodat Kimmel het beter kan begrijpen. Of dit hen ook echt gelukt is betwijfelen we, check de video hierboven zelf maar eens!

2 reacties

 1.    2122 XP
  Mrduckie88's avatar

  Nu heb ik een kameraad… Die vind gamen wel leuk, maar niet geweldig ofzo. Maar hij vind t onwijs mooi om te kijken, als ik met andere vrienden Aan t gamen. Ben….. Ik snap het dus ook niet denk ik.. Haha

 2.    169 XP
  Bobby Peru's avatar

  Ik snap ’t nog steeds niet… en die woedende reacties al helemaal niet!

  Maar misschien vinden mensen het gewoon lekker om zich om niks kwaad te maken, zoals ook in PS4/X1 ‘discussies’.