https://youtu.be/F6CN54uroek

Op het PlayStation Blog heeft ontwikkelaar Fueled By Rockets de shooter Crashnauts aangekondigd voor de PlayStation 4. Het moet een vlotte shooter worden voor vier spelers met als strijdtoneel een arena op verschillende platformen. Het heeft gelijkenissen met een game zoals Towerfall: Ascension, maar het heeft ook zo zijn eigen unieke mechanieken.

Zo moet doodgaan leuk zijn, maar ook nuttig, want bij het respawnen kun je bepalen waar je neerkomt door aan te geven waar jouw Crashpod zal landen. Hiermee kun je andere spelers uitschakelen en dus wraak nemen. Ben je nog in leven? Dan bepaalt de kant waarop je loopt (links of rechts) het beeld van de gameplay, waardoor het voor tegenstanders dan weer moeilijk is om jou te raken.

Bekijk hierboven de trailer om zo een eerste impressie te krijgen van Crashnauts. Een releasedatum is nog niet beschikbaar, maar dit lijkt vooralsnog een vermakelijke game te worden die je met een stel vrienden achter elkaar door kan blijven spelen gezellig op de bank.