Resistance: Fall of Man was destijds een launch game voor de PlayStation 3 en hierna verschenen nog Resistance 2 en Resistance 3. Tevens kwamen nog Resistance: Retribution voor de PSP en Resistance: Burning Skies voor de PS Vita uit.

Hierna is het stil gebleven rondom de franchise en dat terwijl men vanuit de community graag zou zien dat de franchise zijn debuut zou maken op de PS4. Dat hoeven we echter niet te verwachten, want Insomniac heeft (weer) aangegeven geen plannen te hebben voor het maken van nieuwe Resistance games.

Maar hoe zit het dan met remasters? Daar staat Insomniac niet geheel onwelwillend tegenover, want ze zouden – mocht dit gaan gebeuren – wel de ontwikkelaar ondersteunen die dit op zich neemt.

Inmiddels is Insomniac multiplatform gegaan, maar wel werkt men nog aan een remake van de eerste Ratchet & Clank. Desalniettemin is het jammer om te zien dat Insomniac er niet op zit te wachten om nieuw leven in de Resistance franchise te blazen.

Onder het mom van beter iets dan niets, zou een remaster van de eerste drie delen op zich niet gek zijn.  Zouden jullie graag een Resistance remaster op de PS4 zien verschijnen? Laat het ons vooral weten in de reacties onder dit artikel.